
מצרכים:
2 דגים דניס טריים
במעבד מזון קוצצים (גס)
6 שיני שום
½ חב' קוסברה
½ חב' פטרוזיליה
½ חב' בזיליקום
1 פלפל ירוק חריף
½ כוס שמן זית
2 כפות יין לבן
1 לימון סחוט
¼ כפית כמון + ½ כפית פפריקה מתוקה.
אופן הכנה:
מיניחים את הדגים על ניר אפיה בתוך תבנית אפיה
את התערובת מורחים מעל הדגים, מתוך הבטן ומתחת לדגים.
פורסים פריסות דקות מלימון ומפזרים מעל הדג
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, ומוניסים לתנור שחומם מבושל ל 200 מעלות.
מבשלים ½ שעה – בתום החצי שעה מוציאים את הכיסויומבשלים עוד 5 דקות עד שפרוסות הלימון נדברות
יושבים לאכול ונהנים….
**מומלץ להוסיף כוס יוון לבן בצד