
מצרכים:
3 לברק מפולט (6 פילטים)
בסיר גדול ורחב מכניסים:
2 ראשי שום קלופים
1 גזר מקולף וחתוך לאורך
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
2 תפוחי אדמה פרוס בעובי 1 סמ'
1 חבילת קוסברה קצוצה גס
מפזרים מעל הירקות 1 כף מלח
1 כף גדושה של פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה
כפית כורכום
1 כפית אבקת מרק ירקות (לא חובה)
1 ½ כוס מים
½ כוס שמן זית
אופן הכנה:
מבשלים את הסיר כ 15 דקות עד שהגזר ותפ"א מתרכחים. (כשהעור מכוסה)
כעבור 15 דקות מוסיפים את הפילה הלברן + 1 כוס מים רותחים + 1 כף רסק עגבניות + 1 כפית מלח + כפית פפריקה
מערבבים היטב ומפזרים על הדגים
מבשלים עוד 15 דקות עם מכסה.
מורידים מהאש ונהנים מטעמי הים
* טיפ מדליה – במהלך הבישול מזיזים את העור ימין שמאל כדי שלא ידבק!